Zondagseschool

De Zondagse School

De zondagse school; een koppeling van tools uit NLP en oude technieken voor de praktijk.

 

De zondagse school is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in NLP en spiritualiteit en de mogelijkheden die dat biedt voor eigen persoonlijke ontwikkeling of de coachingspraktijk.

 

NLP, of Neuro Linguistisch Programmeren biedt een toolkit voor communicatie en coaching, vele technieken in volkswijsheid bieden dat ook.

 

In de zondagse school passeren een aantal spirituele wijsheden de revue in combinatie met technieken uit NLP. Het doel is om door de uitwisseling en koppeling jouw eigen toolkit praktisch te verruimen.

 

 

Alle thema’s die aan de orde komen zijn in principe ook geschikt voor een levenslange studie, de zondagse school kun je dan ook zien als een ’proeverij’. Het is een palet van hapjes waaruit je kunt kiezen. Door te ervaren en uit te proberen ontdek je wat er bij je past of niet.

 

De opzet is als volgt: per zondag wordt één thema behandeld. Na een inleiding over de benadering wordt geoefend met de techniek. De insteek is dat de techniek praktisch toepasbaar wordt gemaakt voor de dagelijkse praktijk.

 

De zondagse school vindt maandelijks plaats, van 11- 17.30 u te Amsterdam.

Er wordt uitgegaan van een groepsgrootte van ca 8 deelnemers.

De kosten bedragen 85,- incl btw. per dag. Materiaal, certificaat van deelname, lunch en een snack zijn inbegrepen.

 

De dagen zijn los te volgen, mocht je interesse hebben in het hele programma ontvang je per dag een korting van 10,-. Voorkennis van de thema's of NLP is niet noodzakelijk.

 

Programma

10 april -----------Tarot Levenspad

22 mei-------------Handanalyse

3 juli---------------Astrologie en transformatie

14 augustus-------Keltische psychologie

25 september-----NLP en sjamanisme

6 november-------Werken met gidsen /matchen met energie

tarot levenspad
handanalyse
Astrologie en Transformatie
Keltische psychologie
NLP & Sjamanisme
Werken met gidsen

Programma

Tarot Levenspad

Tarot is een eeuwenoud kaartspel dat zelfreflectie tot doel had. In de loop der eeuwen heeft het de reputatie gekregen van ’toekomst voorspellen’. In de workshop wordt gekeken naar hoe Tarot in te zetten is als tool voor zelfreflectie maar ook om aan te geven waar iemand zich bevindt in zijn of haar proces.

 

Handanalyse

 

De meest bekende vorm van handlezen is die van het duiden van de voorbestemdheid. Daarnaast biedt de hand echter ook de mogelijkheid tot duiden van karaktereigenschappen en de manier van omgaan met tegenslagen in het leven. In NLP draait veel om patronen, vele daarvan zijn zichtbaar in de hand.

 

Astrologie en transformatie

Veelal wordt een astrologisch profiel aangenomen als iets vaststaands. Maar als je er meer in verdiept kun je ook de mogelijkheden van transformatie ontdekken. Waar zitten jouw patronen en hoe maak je ze los als ze je negatief beinvloeden.

keltische psychologie

 

de keltische cultuur was 1 van de meest rijke culturen in west europa, toch is deze in vergetelheid geraakt en afgedaan als barbaars. de laatste eeuw ontstaat er mede door allerlei archeologische ontdekkingen een herwaardering voor de kelten. naast hun bijzondere vaardigheden op het gebied van sieraden maken en kunst hadden zij ook hun eigen zielssysteem met variatie van technieken die we nu psychologisch noemen tot een geheel astrologisch systeem...We nemen een kijkje!

 

NLP & Sjamanisme

Het sjamanisme is een levenswijze die er van uit gaat dat alles een ziel heeft en met elkaar in verbinding staat. Met rituelen brengt een sjamaan zich in een trance om toegang te krijgen tot zijn hulpbronnen om te kunnen helen en verstoorde balans te herstellen. Het gebruik van trance is ook NLP niet vreemd, de combinatie biedt verbluffende mogelijkheden.

 

 

Werken met gidsen/ Matchen met energie

In vele religies komen gidsen in vele vormen voor, zo kun je denken aan engelen, feeën, dieren etc. Deze verschijningen komen op je pad om je te helpen bij jezelf of je levensdoel te blijven. De verschijning is vaak een belichaming van je eigen contact met je hogere zelf. Het gebruik van energien en matching is een techniek die ook wordt toegepast binnen NLP. We gaan kijken hoe je toegang krijgt tot jouw hulpbron.

 

  • Gezichten lezen
  • Handlezen
  • Waarzeggen
  • Kaarten leggen

 

 

Contact:

martine@volkswijsheden.nl