komt een vrouw

Komt een vrouw bij de waarzegster

Bevestiging of keuzes maken

 

 

Als je je bezig houdt met oude volkswijsheden als handlezen en tarot word je door de gemiddelde Nederlander meteen in het hokje ’waarzegster’ gedrukt.

Voor mij is het een soort geuzennaam geworden, aan de term waarzegster kleeft iets van oplichting, maar voor mij betekent het de waarheid zeggen; je intuitie laten spreken.

 

Regelmatig ben ik zo als “waarzegster” op kleine beurzen te vinden. De kleine beurzen vind ik zelf sfeervoller en minder commercieel. Dat past beter bij mijn gedachte dat veel van de technieken die daar worden toegepast volkswijsheden zijn en dus aan iedereen toebehoren.

Iedere keer als ik ga, heb ik een mooie dag met mooie ontmoetingen.

Er komen namelijk veel mensen bij de waarzegster…

 

Vrouwen én mannen met vragen omtrent relaties, carrière, gezondheid etc. Allemaal verschillende types die om verschillende redenen aanschuiven. Maar eigenlijk komen velen ook om dezelfde reden: bevestiging.

 

Ik merk dat mensen het fijn vinden als de ’waarzegster’ je vertelt wat je bevestigt wilt horen. Het verbaast me soms wel hoe makkelijk mensen hun eigen keuze-vrijheid uit handen geven aan iemand met een mooi verhaal.

 

Want laten we eerlijk zijn, als je altijd op foute mannen bent gevallen en je verandert niets aan je keuze-patroon is het niet zo moeilijk om te voorspellen dat deze ook weer een foute betreft…

Maar om de een of andere reden ’wordt het echt’ als een ’waarzegster’ dat nog even tegen je zegt.

 

Ik heb er geen moeite mee om mensen hun proces te laten zien, maar ik vind het gesprek daarna eigenlijk interessanter. Waarzeggen stopt in mijn beleving namelijk niet bij het alleen maar een bevestiging geven. De kaarten geven de bevestiging van iets wat je eigenlijk al wist, dus de worsteling ligt bij de vraag hoe ga je hier mee om?

 

Als ’waarzegster’ bevind je je daarom vaak op de scheidslijn van mensen vertellen wat ze willen horen of een stapje verder gaan en inzicht geven in de worsteling. Ik kies standaard voor het laatste waarbij vrije keus voor mij voorop staat. Wat is jouw waarheid? Waarom worstel je hier mee en wat zijn je mogelijkheden?

 

Het mooie is dat welke keuze je ook maakt, het nooit een foute keuze kan zijn. Heb je geen zin meer in die foute man? Dan maak het uit. Heb je nog iets met hem uit te zoeken? Ga je proces dan aan. Zoals Annemarie altijd zegt mensen komen niet voor niets in je leven, dus kennelijk gaat ook deze je iets bieden in je eigen proces.

 

Het leven is 1 groot groeiproces waarin verschillende vragen voorbij komen. De bevestiging is de eerste stap, oplossen van je worsteling doe je door keuzes te maken.

 

Een consult waarin de waarheid wordt gezegd, je keuze-mogelijkheden duidelijk worden en je stappen kunt maken in je eigen proces, dat is waarom je bij de waarzegster komt.

Rituelen

Al eeuwen lang vormen rituelen een manier om je eigen wil in het universum te zetten.

In dit blikje vind je alles voor je eigen ritueel.

Een engel om je te helpen, de bijpassende halfedelsteen en het engelenalfabet om je vraag in engelenschrift op te schrijven. En natuurlijk de gebruiksaanwijzing om je ritueel goed uit te voeren.

Om te bestellen klik hier

 

Kracht ritueel

Voor iedereen die een extra ondersteuning kan gebruiken. Vraag Michael om hulp!

 

Liefde ritueel

Voor iedereen die worstelt met verbindingen met anderen van welke aard dan ook is Gabriel de juiste engel.

Vreugde ritueel

Dankbaar voor wat je hebt of juist op zoek naar wat vreugde? Rafeal zorgt voor wat positieve beweging!

 

 

Groei ritueel

Bezig met verandering, loslaten of nieuwe carriere-stappen?

Uriel maakt de weg vrij voor nieuwe ontwikkeling!

  • Gezichten lezen
  • Handlezen
  • Waarzeggen
  • Kaarten leggen

 

 

Contact:

martine@volkswijsheden.nl